Pabrikan asli

Pabrikan asli

Sampeyan bisa nemokake kualitas paling apik kanthi rega paling murah.

Sampeyan bisa nemokake kualitas paling apik kanthi rega paling murah.

Ora mung banget terjangkau
Kekerasan dhuwur
Tahan aus sing dhuwur
Tahan suhu dhuwur

Ora mung banget terjangkau
Kekerasan dhuwur
Tahan aus sing dhuwur
Tahan suhu dhuwur

Sinau Luwih Akeh

Produsen asli

Pabrikan asli

Sampeyan bisa nemokake kualitas paling apik kanthi rega paling murah.

Sampeyan bisa nemokake kualitas paling apik kanthi rega paling murah.

Ora mung banget terjangkau
Kekerasan dhuwur
Tahan aus sing dhuwur
Tahan suhu dhuwur

Ora mung sangat terjangkau
Kekerasan tinggi
Tahan aus sing dhuwur
Tahan suhu dhuwur

Sinau Luwih Akeh

paling laris

PDC
Mata bor inti

Khusus kanggo tambang batu bara

Quad-Wing Arc Edge Coreless PDC Bor Bit

Kepiye Mata Bor Industri Digawe: Tur Pabrik

20000+

Kita wis nglayani 20.000 pelanggan, nglacak lan ngetutake 5.000 klien kanggo terus ngumpulake umpan balik kanggo perbaikan riset lan pangembangan.

10000+

Investasi signifikan ing fasilitas canggih kanthi ukuran 10.000 meter persegi.

53

Nggadahi 53 paten lan terus nandur modal ing riset lan pangembangan teknologi anyar.

2000

20 yuta kedhaftar ibukutha

Saka umpan balik lan ulasan pelanggan nyata

Mata Bor: 113# FS Spiral PDC Mata Bor, Impor Kelas A Formasi: Batu Gamping Rig Pengeboran: 150 Mesin Pengebor Lokasi: Guiping, Guangxi, China Kecepatan Ngebor: 3 meter ing 45 menit Umpan balik pelanggan: Mata bor iki nduweni umur layanan sing dawa nalika digunakake kanthi normal.
Xie Jianping
Mata Bor: 91# FS Spiral Granit Model Rig Pengeboran: 350 Poly Dragon Drill kanthi Pompa Lumpur Tipe 200 Tipe Batuan: Batuan vulkanik / Basalt, retak Lokasi Panggonan Kerja: Kabupaten Nandan, Kutha Hechi, Provinsi Guangxi Kacepetan Ngebor: 2 meter/jam, ngebor lancar tanpa macet Umpan Balik Pelanggan: Sadurunge, nggunakake merek liya saka bor intan, kacepetan ngebor kurang saka 1 meter/jam kanthi sering macet. Bor komposit konvensional lan baja paduan ora efektif babar pisan.
Lai Kebin
Mata Bor: 94# FS Spiral PDC Mata Bor Roti Tabung Ganda Afiliansi: Institut Desain Langsung Afiliasi saka Departemen Sumber Daya Air Provinsi Sichuan Lokasi Panggonan Kerja: Kutha Xipu, Distrik Pidu, Kutha Chengdu, Provinsi Sichuan Model Rig Pengeboran: XY-2 lan 1TD Rig Pengeboran Jinis Batuan: Watu pasir atos, konglomerat, watu kapur silika, lan dolomit Umpan balik pelanggan: Siji bor spiral tabung ganda ngbor 180 meter kanthi asil coring sing apik. Bor liyane tekan 171 meter kanthi aus minimal lan isih ing kondisi apik kanggo digunakake terus. Kinerja coring cukup memuaskan. Sadurunge, bit intan sing digunakake cepet banget aus, nanging bit FS menehi asil sing nyengsemake.
Cai Wu
Mata Bor: 113# FS Spiral PDC Mata Bor, Impor Kelas A Formasi: Batu Gamping Rig Pengeboran: 150 Mesin Pengebor Lokasi: Guiping, Guangxi, China Kecepatan Ngebor: 3 meter ing 45 menit Umpan balik pelanggan: Mata bor iki nduweni umur layanan sing dawa nalika digunakake kanthi normal.
Xie Jianping
Mata Bor: 91# FS Spiral Granit Model Rig Pengeboran: 350 Poly Dragon Drill kanthi Pompa Lumpur Tipe 200 Tipe Batuan: Batuan vulkanik / Basalt, retak Lokasi Panggonan Kerja: Kabupaten Nandan, Kutha Hechi, Provinsi Guangxi Kacepetan Ngebor: 2 meter/jam, ngebor lancar tanpa macet Umpan Balik Pelanggan: Sadurunge, nggunakake merek liya saka bor intan, kacepetan ngebor kurang saka 1 meter/jam kanthi sering macet. Bor komposit konvensional lan baja paduan ora efektif babar pisan.
Lai Kebin
Mata Bor: 94# FS Spiral PDC Mata Bor Roti Tabung Ganda Afiliansi: Institut Desain Langsung Afiliasi saka Departemen Sumber Daya Air Provinsi Sichuan Lokasi Panggonan Kerja: Kutha Xipu, Distrik Pidu, Kutha Chengdu, Provinsi Sichuan Model Rig Pengeboran: XY-2 lan 1TD Rig Pengeboran Jinis Batuan: Watu pasir atos, konglomerat, watu kapur silika, lan dolomit Umpan balik pelanggan: Siji bor spiral tabung ganda ngbor 180 meter kanthi asil coring sing apik. Bor liyane tekan 171 meter kanthi aus minimal lan isih ing kondisi apik kanggo digunakake terus. Kinerja coring cukup memuaskan. Sadurunge, bit intan sing digunakake cepet banget aus, nanging bit FS menehi asil sing nyengsemake.
Cai Wu
Mata Bor: 113# FS Spiral PDC Mata Bor, Impor Kelas A Formasi: Batu Gamping Rig Pengeboran: 150 Mesin Pengebor Lokasi: Guiping, Guangxi, China Kecepatan Ngebor: 3 meter ing 45 menit Umpan balik pelanggan: Mata bor iki nduweni umur layanan sing dawa nalika digunakake kanthi normal.
Xie Jianping
Mata Bor: 91# FS Spiral Granit Model Rig Pengeboran: 350 Poly Dragon Drill kanthi Pompa Lumpur Tipe 200 Tipe Batuan: Batuan vulkanik / Basalt, retak Lokasi Panggonan Kerja: Kabupaten Nandan, Kutha Hechi, Provinsi Guangxi Kacepetan Ngebor: 2 meter/jam, ngebor lancar tanpa macet Umpan Balik Pelanggan: Sadurunge, nggunakake merek liya saka bor intan, kacepetan ngebor kurang saka 1 meter/jam kanthi sering macet. Bor komposit konvensional lan baja paduan ora efektif babar pisan.
Lai Kebin
Mata Bor: 94# FS Spiral PDC Mata Bor Roti Tabung Ganda Afiliansi: Institut Desain Langsung Afiliasi saka Departemen Sumber Daya Air Provinsi Sichuan Lokasi Panggonan Kerja: Kutha Xipu, Distrik Pidu, Kutha Chengdu, Provinsi Sichuan Model Rig Pengeboran: XY-2 lan 1TD Rig Pengeboran Jinis Batuan: Watu pasir atos, konglomerat, watu kapur silika, lan dolomit Umpan balik pelanggan: Siji bor spiral tabung ganda ngbor 180 meter kanthi asil coring sing apik. Bor liyane tekan 171 meter kanthi aus minimal lan isih ing kondisi apik kanggo digunakake terus. Kinerja coring cukup memuaskan. Sadurunge, bit intan sing digunakake cepet banget aus, nanging bit FS menehi asil sing nyengsemake.
Cai Wu
Mata Bor: 91# Spiral PDC Mata Bor Model Rig Pengeboran: Rig Pengeboran Drill King Tipe Batuan: Granit berbutir halus Lokasi Panggonan Kerja: Bao'an, Shenzhen, Guangdong Umpan Balik Pelanggan: Kecepatan ngebor yaiku 4-5 meter saben jam, nuduhake efisiensi sing dhuwur lan ketahanan aus sing luar biasa. Kinerja iki pancen cocog karo jeneng 'Raja Bor'.
Li Ruiwei
FS_Three-Wing_Concave_Reinforced_PDC_Custom_Combination_Drill_Bit
Mata Bor: 150220273 Mata Tiga Cekung Kombinasi Diperkuat Situs: Ganzhou, Jiangxi Model Rig Bor: 400 Lapisan: Granit Sing Wis Kuat Lapuk Umpan balik pelanggan: Kecepatan penetrasi cepet, kira-kira telu kaping saka bor eksplorasi geologi. Pelanggan njlèntrèhaké kaya nglereni bahan kanthi gampang kaya ngiris sayuran lan semangka. Ngebor luwih saka 100 meter saben dina ora dadi masalah, kanthi meh ora ana aus ing bit bor.
He Guangshan
FS_Four-Wing_Round_Corner_PDC_Drill_Bit_MT_Bread_Slice
Mata Bor: 113# FS Papat-Swiwi Bunder Pojok MT Irisan Roti Mata Bor Situs: Bolongan geotermal ing Ningxia Model Rig Bor: Wendeng 240 Stratum: Watu pasir kuarsa kanthi kerapatan dhuwur Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan cukup puas karo bor iki. Kanthi jero bolongan 60 meter, ngebor liwat 15-20 meter pasir kuarsa mbutuhake kira-kira 10 jam, lan sisa 40 meter ing lempung lan batu pasir bisa dibor kanthi cepet, kira-kira setengah dina.
Yan Guomin
Hot-Pressed-Wireline-Core-Bit
Mata Bor: Mata Inti Garis Kawat Dipres Panas Situs: Changning, Hunan Stratum: Granit alus Umpan balik pelanggan: Pelanggan kagum nalika ndeleng conto inti sing lengkap kanggo pisanan, muji kinerja luar biasa saka bor.
Li Wei
Mata Bor: 91# Spiral PDC Mata Bor Model Rig Pengeboran: Rig Pengeboran Drill King Tipe Batuan: Granit berbutir halus Lokasi Panggonan Kerja: Bao'an, Shenzhen, Guangdong Umpan Balik Pelanggan: Kecepatan ngebor yaiku 4-5 meter saben jam, nuduhake efisiensi sing dhuwur lan ketahanan aus sing luar biasa. Kinerja iki pancen cocog karo jeneng 'Raja Bor'.
Li Ruiwei
FS_Three-Wing_Concave_Reinforced_PDC_Custom_Combination_Drill_Bit
Mata Bor: 150220273 Mata Tiga Cekung Kombinasi Diperkuat Situs: Ganzhou, Jiangxi Model Rig Bor: 400 Lapisan: Granit Sing Wis Kuat Lapuk Umpan balik pelanggan: Kecepatan penetrasi cepet, kira-kira telu kaping saka bor eksplorasi geologi. Pelanggan njlèntrèhaké kaya nglereni bahan kanthi gampang kaya ngiris sayuran lan semangka. Ngebor luwih saka 100 meter saben dina ora dadi masalah, kanthi meh ora ana aus ing bit bor.
He Guangshan
FS_Four-Wing_Round_Corner_PDC_Drill_Bit_MT_Bread_Slice
Mata Bor: 113# FS Papat-Swiwi Bunder Pojok MT Irisan Roti Mata Bor Situs: Bolongan geotermal ing Ningxia Model Rig Bor: Wendeng 240 Stratum: Watu pasir kuarsa kanthi kerapatan dhuwur Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan cukup puas karo bor iki. Kanthi jero bolongan 60 meter, ngebor liwat 15-20 meter pasir kuarsa mbutuhake kira-kira 10 jam, lan sisa 40 meter ing lempung lan batu pasir bisa dibor kanthi cepet, kira-kira setengah dina.
Yan Guomin
Hot-Pressed-Wireline-Core-Bit
Mata Bor: Mata Inti Garis Kawat Dipres Panas Situs: Changning, Hunan Stratum: Granit alus Umpan balik pelanggan: Pelanggan kagum nalika ndeleng conto inti sing lengkap kanggo pisanan, muji kinerja luar biasa saka bor.
Li Wei
Mata Bor: 91# Spiral PDC Mata Bor Model Rig Pengeboran: Rig Pengeboran Drill King Tipe Batuan: Granit berbutir halus Lokasi Panggonan Kerja: Bao'an, Shenzhen, Guangdong Umpan Balik Pelanggan: Kecepatan ngebor yaiku 4-5 meter saben jam, nuduhake efisiensi sing dhuwur lan ketahanan aus sing luar biasa. Kinerja iki pancen cocog karo jeneng 'Raja Bor'.
Li Ruiwei
FS_Three-Wing_Concave_Reinforced_PDC_Custom_Combination_Drill_Bit
Mata Bor: 150220273 Mata Tiga Cekung Kombinasi Diperkuat Situs: Ganzhou, Jiangxi Model Rig Bor: 400 Lapisan: Granit Sing Wis Kuat Lapuk Umpan balik pelanggan: Kecepatan penetrasi cepet, kira-kira telu kaping saka bor eksplorasi geologi. Pelanggan njlèntrèhaké kaya nglereni bahan kanthi gampang kaya ngiris sayuran lan semangka. Ngebor luwih saka 100 meter saben dina ora dadi masalah, kanthi meh ora ana aus ing bit bor.
He Guangshan
FS_Four-Wing_Round_Corner_PDC_Drill_Bit_MT_Bread_Slice
Mata Bor: 113# FS Papat-Swiwi Bunder Pojok MT Irisan Roti Mata Bor Situs: Bolongan geotermal ing Ningxia Model Rig Bor: Wendeng 240 Stratum: Watu pasir kuarsa kanthi kerapatan dhuwur Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan cukup puas karo bor iki. Kanthi jero bolongan 60 meter, ngebor liwat 15-20 meter pasir kuarsa mbutuhake kira-kira 10 jam, lan sisa 40 meter ing lempung lan batu pasir bisa dibor kanthi cepet, kira-kira setengah dina.
Yan Guomin
Hot-Pressed-Wireline-Core-Bit
Mata Bor: Mata Inti Garis Kawat Dipres Panas Situs: Changning, Hunan Stratum: Granit alus Umpan balik pelanggan: Pelanggan kagum nalika ndeleng conto inti sing lengkap kanggo pisanan, muji kinerja luar biasa saka bor.
Li Wei
Mata Bor: 113# FS Spiral PDC Mata Bor, Impor Kelas A Formasi: Batu Gamping Rig Pengeboran: 150 Mesin Pengebor Lokasi: Guiping, Guangxi, China Kecepatan Ngebor: 3 meter ing 45 menit Umpan balik pelanggan: Mata bor iki nduweni umur layanan sing dawa nalika digunakake kanthi normal.
Xie Jianping
Mata Bor: 91# FS Spiral Granit Model Rig Pengeboran: 350 Poly Dragon Drill kanthi Pompa Lumpur Tipe 200 Tipe Batuan: Batuan vulkanik / Basalt, retak Lokasi Panggonan Kerja: Kabupaten Nandan, Kutha Hechi, Provinsi Guangxi Kacepetan Ngebor: 2 meter/jam, ngebor lancar tanpa macet Umpan Balik Pelanggan: Sadurunge, nggunakake merek liya saka bor intan, kacepetan ngebor kurang saka 1 meter/jam kanthi sering macet. Bor komposit konvensional lan baja paduan ora efektif babar pisan.
Lai Kebin
Mata Bor: 94# FS Spiral PDC Mata Bor Roti Tabung Ganda Afiliansi: Institut Desain Langsung Afiliasi saka Departemen Sumber Daya Air Provinsi Sichuan Lokasi Panggonan Kerja: Kutha Xipu, Distrik Pidu, Kutha Chengdu, Provinsi Sichuan Model Rig Pengeboran: XY-2 lan 1TD Rig Pengeboran Jinis Batuan: Watu pasir atos, konglomerat, watu kapur silika, lan dolomit Umpan balik pelanggan: Siji bor spiral tabung ganda ngbor 180 meter kanthi asil coring sing apik. Bor liyane tekan 171 meter kanthi aus minimal lan isih ing kondisi apik kanggo digunakake terus. Kinerja coring cukup memuaskan. Sadurunge, bit intan sing digunakake cepet banget aus, nanging bit FS menehi asil sing nyengsemake.
Cai Wu
Mata Bor: 91# Spiral PDC Mata Bor Model Rig Pengeboran: Rig Pengeboran Drill King Tipe Batuan: Granit berbutir halus Lokasi Panggonan Kerja: Bao'an, Shenzhen, Guangdong Umpan Balik Pelanggan: Kecepatan ngebor yaiku 4-5 meter saben jam, nuduhake efisiensi sing dhuwur lan ketahanan aus sing luar biasa. Kinerja iki pancen cocog karo jeneng 'Raja Bor'.
Li Ruiwei
FS_Three-Wing_Concave_Reinforced_PDC_Custom_Combination_Drill_Bit
Mata Bor: 150220273 Mata Tiga Cekung Kombinasi Diperkuat Situs: Ganzhou, Jiangxi Model Rig Bor: 400 Lapisan: Granit Sing Wis Kuat Lapuk Umpan balik pelanggan: Kecepatan penetrasi cepet, kira-kira telu kaping saka bor eksplorasi geologi. Pelanggan njlèntrèhaké kaya nglereni bahan kanthi gampang kaya ngiris sayuran lan semangka. Ngebor luwih saka 100 meter saben dina ora dadi masalah, kanthi meh ora ana aus ing bit bor.
He Guangshan
FS_Four-Wing_Round_Corner_PDC_Drill_Bit_MT_Bread_Slice
Mata Bor: 113# FS Papat-Swiwi Bunder Pojok MT Irisan Roti Mata Bor Situs: Bolongan geotermal ing Ningxia Model Rig Bor: Wendeng 240 Stratum: Watu pasir kuarsa kanthi kerapatan dhuwur Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan cukup puas karo bor iki. Kanthi jero bolongan 60 meter, ngebor liwat 15-20 meter pasir kuarsa mbutuhake kira-kira 10 jam, lan sisa 40 meter ing lempung lan batu pasir bisa dibor kanthi cepet, kira-kira setengah dina.
Yan Guomin
Hot-Pressed-Wireline-Core-Bit
Mata Bor: Mata Inti Garis Kawat Dipres Panas Situs: Changning, Hunan Stratum: Granit alus Umpan balik pelanggan: Pelanggan kagum nalika ndeleng conto inti sing lengkap kanggo pisanan, muji kinerja luar biasa saka bor.
Li Wei

Informasi

Deleng Kabeh >

[Design Patent] Drill Bit (92 Spiral)
[Paten Desain] Mata Bor (92 Spiral) Posted on July 11, 2024 READ NOW >
Performance of PDC Drill Bits in Different Formations
Kinerja PDC Drill Bits ing Formasi Beda Posted on July 06, 2024 READ NOW >
[Design Patent] Drill Bit (94 Spiral Concave)
[Paten Desain] Mata Bor (94 Spiral Cekung) Posted on June 28, 2024 READ NOW >
Application Scenarios and Suitability of PDC Drill Bits
Skenario Aplikasi lan Kesesuaian PDC Drill Bits Posted on June 23, 2024 READ NOW >
The Advantages and Selection of PDC Drill Bits
Kaluwihan lan Pilihan saka PDC Drill Bits Posted on June 20, 2024 READ NOW >
[Design Patent] Drill Bit (92 Spiral)
[Paten Desain] Mata Bor (92 Spiral) Posted on July 11, 2024 READ NOW >
Performance of PDC Drill Bits in Different Formations
Kinerja PDC Drill Bits ing Formasi Beda Posted on July 06, 2024 READ NOW >
[Design Patent] Drill Bit (94 Spiral Concave)
[Paten Desain] Mata Bor (94 Spiral Cekung) Posted on June 28, 2024 READ NOW >
Application Scenarios and Suitability of PDC Drill Bits
Skenario Aplikasi lan Kesesuaian PDC Drill Bits Posted on June 23, 2024 READ NOW >
The Advantages and Selection of PDC Drill Bits
Kaluwihan lan Pilihan saka PDC Drill Bits Posted on June 20, 2024 READ NOW >

Pusat Pengiriman Mata Bor

Priksa macem-macem pilihan mata bor berkualitas tinggi kita, kalebu opsi khusus. Kita bangga ngirim produk-produk unggulan kanthi presisi. Saka PDC nganti mata bor khusus, saben pesenan dikirim kanthi cepet lan aman.
Water-Well-Soft-Rock-Tri-Wing-Alloy-Pro-Drill-BitMata Bor Paduan Tri-Wing Batuan Lunak Sumur Air
Learn More
Electroplated Diamond Core Bit For Water Well Drilling And Hard Rock DrillingMata Bor Inti Berlian Elektroplating Kanggo Ngebor Sumur Lan Ngebor Batuan Keras
Learn More
5-Wing-Alloy-Steel-Linear-PDC-Drill-Bit-for-Precision-Marble-Mining5-Wing Alloy Steel Linear PDC Bor Bit kanggo Pertambangan Marmer Presisi
Learn More
Enhanced-Double-Rib-PDC-Core-Drill-Bit-for-Coal-Mining---Thickened-Ball-PiecesEksplorasi Bit Tunggal Iga Ganda Iga PDC Core Drill Drilling Bit kanggo Pertambangan Batubara kanthi potongan bal sing ditingkatake lan dikuatake
Learn More
Water-well_geological-exploration_coal-mine-PDC-spiral-four-wing-solid-drill-bitSumur banyu, eksplorasi geologi, tambang batu bara PDC bor padhet spiral papat swiwi
Learn More