Blog

[Paten Desain] Mata Bor (75 Lurus)

Li Xiaohuan Li Zhongyong Patents and innovation Zou Chao

[Paten Desain] Mata Bor (75 Lurus) Pengumuman Otorisasi Nomer:CN307668046STanggal Pengumuman Otorisasi:2022.11.18Nomor Aplikasi:2022304266160Tanggal Aplikasi:2022.07.07Patentee:Qidong County Fengsu Drilling Tools Co., Ltd.Desainer:Li Xiaohuan; Li Zhongyong; Chen PengAlamat:No. 101 Grup Baihe, Desa Baijia, Kantor Jalan Baihe, Kabupaten Qidong, Kutha Hengyang, Provinsi Hunan 421000Nomor Klasifikasi:08-01 (13)  Katrangan Singkat: Jeneng produk desain: Mata Bor (75 Lurus). 2. Tujuan panggunaan produk...
READ NOW

[Paten Desain] Mata Bor (92 Spiral)

Li Xiaohuan Li Zhongyong Patents and innovation

[Paten Desain] Mata Bor (92 Spiral) Pengumuman Otorisasi Nomer:CN307668047STanggal Pengumuman Otorisasi:2022.11.18Nomor Aplikasi:2022304266264Tanggal Aplikasi:2022.07.07Patentee:Qidong County Fengsu Drilling Tools Co., Ltd.Desainer:Li Xiaohuan; Li Zhongyong;Chen PengAlamat:No. 101 Grup Baihe, Desa Baijia, Kantor Jalan Baihe, Kabupaten Qidong, Kutha Hengyang, Provinsi Hunan 421000Nomor Klasifikasi:08-01 (13) Katrangan Singkat: Jeneng produk desain: Mata Bor (92 Spiral). 2. Tujuan panggunaan produk desain: piranti...
READ NOW

Kinerja PDC Drill Bits ing Formasi Beda

Drilling Technology Li Xiaohuan

Bit pengeboran PDC nindakake kanthi apik ing macem-macem formasi rock amarga efisiensi pemotongan lan daya tahan. Ing watu alus kaya shale, padha nambah kacepetan pengeboran nganti 30% lan umure tikel kaping pindho. Ing tatanan medium-hard kaya watu gamping, padha ngedongkrak efficiency dening 20% lan nyuda perlu kanggo owah-owahan dicokot. Ing watu atos kayata granit,...
READ NOW

[Paten Desain] Mata Bor (94 Spiral Cekung)

[Paten Desain] Mata Bor (94 Spiral Cekung) Pengumuman Otorisasi Nomor:CN307668045STanggal Pengumuman Otorisasi:2022.11.18Nomor Aplikasi:2022304266090Tanggal Aplikasi:2022.07.07Patentee:Qidong County Fengsu Drilling Tools Co., Ltd.Desainer:Li Xiaohuan; Li Zhongyong; Chen PengAlamat:No. 101 Grup Baihe, Desa Baijia, Kantor Jalan Baihe, Kabupaten Qidong, Kutha Hengyang, Provinsi Hunan 421000Nomor Klasifikasi:08-01 (13) Katrangan Singkat:1. Jeneng produk desain: Mata Bor (94 Spiral Cekung). 2. Tujuan panggunaan...
READ NOW

Skenario Aplikasi lan Kesesuaian PDC Drill Bits

Drilling Technology Li Xiaohuan

extensively used in oil, natural gas, and water well drilling, as well as other geological projects. Known for their high cutting efficiency, wear resistance, and long lifespan, PDC drill bits excel in various scenarios. Whether for water wells, deep wells, shale gas drilling, or extreme environments like high temperatures, offshore, and high-pressure formations, PDC...
READ NOW

Kaluwihan lan Pilihan saka PDC Drill Bits

Drilling Technology Li Xiaohuan

akeh digunakake ing pengeboran lenga, gas, lan panas bumi. Digawe saka partikel berlian sintetik, nawakake efisiensi pemotongan lan umur sing luwih apik. Bit PDC ngluwihi bit tradisional ing kacepetan lan daya tahan, utamane ing suhu lan tekanan sing dhuwur, kanthi nyata ngedongkrak pengeboran.
READ NOW

Analisis Perbandingan Mata Bor

Drilling Technology Li Xiaohuan

Temokake prabédan utama antarane PDC , tricone, lan bit pengeboran rock. Sinau babagan struktur, kinerja, lan aplikasi ing macem-macem kahanan geologi. Pandhuan iki, sing didhukung dening sumber sing berwibawa, uga nyorot bit pengeboran sing paling kuat ing pasar, njamin efisiensi pengeboran sing optimal.
READ NOW

FAQs lan Masalah Umum karo PDC Bor Bit

Kaluwihan saka PDC Bits Kekurangan PDC Bits Masalah Umum karo PDC Drill Bits Apa Kaluwihan PDC Bits? Bit Polycrystalline Diamond Compact ( PDC ) wis ngrevolusi industri pengeboran, menehi sawetara kaluwihan tinimbang bit rol conthong tradisional lan jinis pengeboran liyane. Mangkene keuntungan utama: Daya Tahan sing Ditingkatake: bit PDC misuwur amarga daya tahane. Unsur...
READ NOW

Mata Bor Inti Komposit Berlian kanggo Kemajuan Gampang

Li Xiaohuan Li Zhongyong Patents and innovation Zou Chao

[Model Utilitas] Mata bor intan komposit kanggo pengeboran inti sing gampang maju Nomor Pengumuman Otorisasi:CN207728312UTanggal Pengumuman Otorisasi:2018.08.14Nomor Aplikasi:2017215725898Tanggal Aplikasi:2017.11.22Patentee:Qidong County Fengsu Drilling Tools Co., Ltd.Penemu:Li Xiaohuan; Zou Chao; Li ZhongyongAlamat:No. 178, Jalan Nanshan, Kutha Hongqiao, Kabupatèn Qidong, Kutha Hengyang, Provinsi Hunan 421600Nomor Klasifikasi:E21B10/48(2006.01)I Abstrak:Model utilitas iki ngandharake bit pengeboran inti lembaran komposit intan kanggo...
READ NOW

Kemajuan Teknologi lan Tren Mangsa ngarep ing PDC Bor Bits

Drilling Technology Li Xiaohuan

Daftar Isi: Teknologi Paling Anyar lan Tren Mangsa Ngarep Sistem Pengeboran Pintar lan PDC Bits Bahan Inovatif lan Proses Manufaktur kanggo PDC Bits Teknologi Paling Anyar lan Tren Mangsa Ngarep Polycrystalline Diamond Compact (PDC) bor bit terus berkembang, nggabungake teknologi paling anyar kanggo ningkatake kinerja lan keandalane. Kemajuan anyar fokus ing nambah daya tahan,...
READ NOW